// Najem plenic //

Testni paket

Cena:
0,00€
Razmišljate o uporabi pralnih pleničk, pa še niste čisto prepričani, ali vam bodo odgovarjale?

Preizkusite jih brez tveganja!

Naš program najema pleničk služi zato, da se lahko prepričate o njihovi kvaliteti in vpojnosti, da se lažje odločite med različnimi načini uporabe in zapiranja prekrivnih hlačk in da ugotovite, ali je uporaba pralnih plenic prava odločitev za vašo družino. 

Uporaba pralnih pleničk je v bistvu zelo enostavna. Vse pleničke namenjene izposoji so pred prihodom na vaš dom higiensko čiste in oprane.

PAKET VSEBUJE:

-1 prekrivne hlačke

-1 veliki konopljin vložek (snap-in)

-1 mali konopljin vložek

-1 prefold S 

-1 prefold M 

-1 prefold L 

Ker želimo omogočiti najem čim več družinam, je potrebno za najete pleničke skrbeti v skladu s priloženimi navodili. 

Pleničke, ki so na voljo za izposojo, so rabljene. Odslužene pleničke bomo prodajali v naši spletni trgovini pod rubriko Rabljene plenice.

Če želite obdržati izposojen paket, ali pa samo del njega (ali pa se je katera plenička pri vas tako poškodovala, da je ni več mogoče vrniti), nam to sporočite, mi pa vam bomo pripravili ugodno ponudbo za odkup.

Pralne pleničke so na voljo za izposojo 10 dni (najkasneje 3 dni po preteku tega roka morajo biti pošiljke predane pošti ali kurirju). Vsak naslednji dan se dodatno zaračuna.

Po prejemu vašega naročila za testni paket vam bomo na mail poslali obrazec, ki ga je potrebno izpolniti in nam ga podpisanega vrniti.Cena in zaloga izdelka se spreminja. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje
zapri Na spletnih straneh Oops.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.